bestebuitenspeelgoed usp's

Zwembaden

Zwembaden

Voor alle leeftijden

BEKIJK NU

Opblaasspeelgoed

Dieren, ballen,
luchtbedden en meer!

BEKIJK NU

Accessoires

Duikbrillen, snorkels,
waterpistolen en meer

BEKIJK NU

Luchtbed

BEKIJK NU

Opblaasbare dieren

BEKIJK NU

Opblaasbare boot

BEKIJK NU

Jacuzzi’s

BEKIJK NU

Zwembaden

Bekijk alles

Opblaas speelgoed

Bekijk alles

Luchtbedden

Bekijk alles

Er is niets lekkerders dan in de zomer met +25°C graden een duik te nemen in een lekker koel zwembad in je tuin. Zwembaden zijn dan ook een van de populairste artikelen die je ‘s zomers terug ziet in de tuin van vele huishoudens met kinderen.

Verschillende soorten zwembaden

Er zijn veel verschillende soorten zwembaden voor alle leeftijden. Van kleine baby badjes van slechts 15 cm hoog tot en met zwembaden tot wel 1.80m diep. Ook is er natuurlijk een verschil tussen opblaas of opzet zwembaden en echte ingegraven zwembaden. De keuze voor welk soort zwembad je wil is volledig afhankelijk van een aantal factoren:

-Wil je het zwembad het hele jaar op laten staan?
-Hoe oud zijn je kinderen?
-Gebruik je het zwembad om in af te koelen of wil je echt een baantje kunnen zwemmen?
-Wat is je budget?

Als je antwoord hebt op deze vragen is het voor jezelf als makkelijker om te selecteren wat voor een soort zwembad je wil hebben. Voor jongere kinderen of baby’s is een opblaas zwembad die niet zo diep is passend, en voor wat oudere kinderen die al kunnen zwemmen kan je denken aan een groot opzet zwembad met een diepte tot wel 1 meter 80 cm.

In de laatste jaren zijn er steeds meer nieuwe soorten zwembaden gekomen en is ook het gemiddelde formaat flink toegenomen. Waar je vroeger enkel ronde opblaas zwembaden had zie je tegenwoordig in steeds meer tuinen grote opzet zwembaden waar je niet alleen verkoeling kan zoeken maar daadwerkelijk in kan zwemmen. Natuurlijk nemen deze zwembaden ook veel meer ruimte op in je tuin dus het is verstandig om van te voren goed te kijken en te meten wat er mogelijk is.

Beste zwembaden bij BesteBuitenspeelgoed.nl

De beste zwembaden vind je bij Bestebuitenspeelgoed.nl. In onze webshop vind je zwembaden in alles soorten en maten voor zowel jong en oud. Van baby badjes tot ingraaf zwembaden waar je echt in kan zwemmen. Alle zwembaden zijn altijd op voorraad en direct leverbaar zodat je snel kan genieten en een lekkere plons kan nemen in je tuin.