Zomers buitenspeelgoed

De eerste mooie lentedagen zijn al voorbij en dat betekent dat de zomer (hopelijk) ook snel voor de deur staat. Lekker buiten in de tuin op het terras genieten van het zonnetje, een drankje en misschien wel een barbecue terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Het hebben van leuk buitenspeelgoed is zowel voor kinderen als voor ouders essentieel om geweldig de zomer door te kunnen. Zo zijn de kinderen lekker druk bezig met spelen en kunt u in alle rust nog een extra drankje pakken!

Om ervoor te zorgen dat de zomer ook voor u heerlijk verloopt hebben we een selectie gemaakt van een aantal leuke buitenspeelgoed artikelen waarmee uw kinderen de hele zomer zoet zijn. Het hebben van een zwembad is natuurlijk ideaal, maar dit is niet voor iedereen mogelijk. En juist daarom hebben we voor u speelgoed bij elkaar gezocht in alle soorten en maten die in alle huishoudens terecht kunnen.

Het beste zomerse buitenspeelgoed

Zwembaden
Ondanks dat niet iedereen de ruimte heeft voor een zwembad in zijn achtertuin zijn zwembaden en opblaas zwembaden toch wel het buitenspeelgoed voor wanneer het lekker weer is. Niets is lekkerder dan even een plons nemen in het verfrissende water van je zwembadje. zwembad buitenspeelgoed

Bij een zwembad horen natuurlijk ook accessoires. Denk bijvoorbeeld aan zwembanden, opblaas dieren, luchtbedden, duikringen etc. Gelukkig hoeven deze accessoires helemaal niet veel geld te kosten! Een luchtbed koop je op onze website al vanaf 10 euro, evenals een zwembad of opblaasbaar dier.

Waterpistolen
Evenals het hiervoor genoemde verfrissende evenement van een zwembad is ook een waterpistool lekker verfrissend. Waterpistolen worden vaak ook in het zwembad gebruikt zodat je ze snel kan hervullen. Ondanks dat ouders wat minder blij zijn als ze met een waterpistool beschoten worden zijn kinderen dol op een heerlijk watergevecht!
waterpistool buitenspeelgoed

Skelters
Skelters zijn ook al jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonwijken. Het is ook niet gek want kinderen houden van lekker crossen door de straten met hun vriendjes. Bovendien kan je het met meerder mensen doen, en zo zet je makkelijk een extra stoeltje op je skelter.

SKELTER BUITENSPEELGOED

Trampolines
Alhoewel je hem de hele winter bijna niet kan gebruiken omdat het te koud is blijft de trampoline een all-time-favorite. Het is dan ook niet gek want ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Met 1,2,4 of meer personen op de trampoline? Ze zijn er in alle maten en zowel ingraaf baar als standaard.

trampoline veiligheidsnet

Opblaasbaar waterspeelgoed
Als laatste in de lijst noemen we alle opblaasbare waterspeelgoed artikelen. Hierbij kan je denken aan opblaasbare dieren voor in het zwembad, zwembanden maar ook aan luchtbedden. Ze zijn aanwezig in elk zwembad en elk jaar heb je ze weer nodig. Helaas gaan ze meestal niet zo lang mee, echter is de aankoop prijs ook relatief laag. Een mooie opblaasbare zwemband of een krokodil zijn klassiekers. Een trend van de laatste tijd zijn opblaasbare eenhoorns en opblaasbare zwanen.