Zijn opblaasbare Jacuzzi’s de tuintrend van 2018?

Opblaasbare Jacuzzi’s worden steeds populairder en je ziet ze dan ook steeds vaker in foldertjes, reclames en op het internet. Een opblaasbare jacuzzi is dan ook een super alternatief voor een ‘echte’ jacuzzi voor een relatief lage prijs. Waar een standaard jacuzzi tussen de € 2000,- en de € 25.000,- kost afhankelijk van de kwaliteit, het merk en de functionaliteiten kan je een opblaasbare jacuzzi al kopen vanaf slechts zo’n € 400,- tot € 500,- euro.

‘Normale’ Jacuzzi vs Opblaasbare Jacuzzi

Ook in een opblaasbare versie kan je lekker ontspannen na een intensieve dag werken. Natuurlijk zijn er wel wezenlijke verschillen tussen een opblaasbaar bubbelbad of een normale jacuzzi. Enkele voordelen van een opblaasbare jacuzzi zijn:

  • Relatief lage prijs
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk op te bergen
  • Makkelijk te verplaatsen/flexibeler
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Van bekende en betrouwbare merken

Zoals je ziet zijn er veel voordelen aan het bubbelbad. Binnen 10 minuten heb je hem al opgeblazen, is hij klaar voor gebruik en kan je lekker achterover ontspannen in je eigen tuin of op je balkon. Ze vragen weinig onderhoud en het schoonmaken met schoonmaakmiddelen als chloor zoals in een zwembad of echte jacuzzi is dus ook niet nodig. Ook als je hem niet meer nodig hebt kan je hem gewoon leeg laten lopen en opbergen in de schuur zonder dat hij al te veel ruimte opneemt. Zo heb je bijvoorbeeld altijd ruimte in je tuin als je bijvoorbeeld een feestje te vieren hebt!

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen ten opzichte van een normaal bubbelbad:

  • Vaak minder uitgebreid/luxe
  • Gemiddeld wat kleiner van formaat en ruimte voor minder mensen
  • Minder functionaliteiten

Verschillende soorten opblaasbare jacuzzi’s

Ondanks dat opblaasbare jacuzzi’s in het algemeen nog vrij nieuw zijn heb je al wel veel verschillende soorten van verschillende merken. Enkele bekende merken zijn Intex en NetSpa. Ze zijn er al in veel verschillende maten voor onder andere 4,5,6,7,8 en 8+ personen en in veel verschillende kleuren. Ook hebben ze vaak veel verschillende functionaliteiten. Het bekendste merk dat opblaasbare jacuzzi’s verkoopt is Intex en zij bieden dan ook een ruim assortiment aan. Dit assortiment is te bekijken op onze opblaasbare jacuzzi’s pagina. Een van de populairste is de “Intex Opblaasbare Jacuzzi Jet Massage”. Deze jacuzzi heeft plaats voor 6 personen, kan tot 40 graden verwarmen en heeft ingebouwde massagestralen. Bekijk hieronder een filmpje over dit product.

Zoals je ziet is de PureSpa een heerlijk bubbelbad waarmee je vele zomeravondjes (en natuurlijk ook winteravondjes voor de liefhebbers) kan genieten. Ben je na het zien van de video geïnteresseerd geraakt in de Intex PureSpa jacuzzi neem dan eens een kijkje tussen de Intex jacuzzi’s op onze website. Zier hieronder het volledige assortiment. Mocht je nog vragen hebben over opblaasbare jacuzzi’s dan helpen wij je graag via info@bestebuitenspeelgoed.nl.