bestebuitenspeelgoed usp's

Trampolines

Trampolines

Trampolines van verschillende merken

BEKIJK NU

Veiligheidsnet

Veilig trampoline springen

BEKIJK NU

Randen

BEKIJK NU

Trampolines

Bekijk alles

Trampolines zijn er in alle soorten en maten. Wat een makkelijke keuze lijkt is toch een stuk lastiger als je alle verschillende soorten en maten trampolines voor je ziet. Daarnaast moet je ook nog goed kijken welke andere accessoires je nodig hebt: een trapje om op de trampoline te komen, wellicht een veiligheidsnet zodat je kinderen veilig kunnen springen en nog overige accessoires.

Trampolines kopen bij Bestebuitenspeelgoed.nl

Omdat er zoveel verschillende soorten en maten trampolines te koop zijn hebben we bij Bestebuitenspeelgoed.nl enkel de trampolines van de hoogste kwaliteit voor je geselecteerd. Zo heb je ronde trampolines, vierkante trampolines en rechthoekige trampolines van veel verschillende merken. Door het grote aanbod trampolines hebben we altijd wel een trampoline die bij jou past!

Soorten trampolines

Er zijn zeer veel verschillende soorten trampolines, hieronder een kleine uitleg:

Ingraaf trampoline
Een ingraaf trampoline is zeer handig als je op zoek bent naar een trampoline die het zicht in je tuin niet verpest. En ingraaf trampoline heeft de volgende voordelen:
-Neemt niet veel ruimte in
-Staat niet in het zicht
-Is veiliger omdat hij dichter bij de grond staat
-Is makkelijker op te stappen (geen trapje nodig)
-Heeft een vaste plek

Een nadeel van een ingraaf trampoline is dat je er wel het nodige graafwerk voor nodig hebt. Al met al zijn ingraaf trampolines een zeer geschikte keuze als je je herkent in één van de bovenstaande voordelen.

Rechthoekige trampoline
Rechthoekige trampolines worden steeds populairder in Nederland. Dit heeft alles te maken met het feit dat een rechthoekige trampoline minder ruimte in neemt in de tuin. Ze zijn er in alle soorten en maten en zowel in als normale trampoline boven de grond en als ingraaf trampoline. Rechthoekige trampolines zijn er al vanaf 1 persoons tot trampolines waar wel 5 of meer kinderen op kunnen springen.

Ronde trampoline
Misschien wel de populairste soort trampolines is de ronde trampoline. Ze zijn overal verkrijgbaar in alle soorten, maten en prijsklasse. Maar hoe onderscheid je het kaf van het koren? Het is belangrijk om een trampoline van goede kwaliteit te kiezen zodat je weet dat je kinderen veilig kunnen springen in de tuin. Alle trampolines op onze website zijn 100% veilig en van de hoogste kwaliteitsmerken.

Trampolines: waar moet je op letten bij het aanschaffen van een trampoline?

Bij het kopen van een trampoline zijn er een aantal factoren die belangrijk zijn voor je uiteindelijke keuze. Hieronder zijn een aantal van deze factoren uitgelegd:

  1. Veiligheid: de veiligheid van je kinderen staat natuurlijk altijd voorop. Het is belangrijk dat je een trampoline in je tuin hebt staan die je echt vertrouwd en waar je kinderen met een gerust hart op kunnen springen. Zoals hierboven beschreven zorgen verschillende trampolines op verschillende manieren voor de veiligheid van je kinderen. De belangrijkste factoren om het springen veilig te maken zijn het hebben van een goede trampoline rand, het hebben van een net rondom je trampoline en het ingraven van je trampoline zodat de valhoogte verkleind wordt.
  2. Ruimte: de ruimte die je in je tuin beschikbaar speelt ook een belangrijke rol bij het kiezen van een trampoline. Heb je weinig ruimte dan is het verstandig om te kiezen voor een vierkante of rechthoekige trampoline zodat je de ruimte optimaal kan benutten.
  3. Budget: het budget dat je beschikbaar hebt voor een trampoline speelt ook een belangrijke rol; je kan immers niet meer uitgeven dan je beschikbaar hebt. Lees je bij het aanschaffen van een trampoline altijd goed in over de verschillende merken en soorten en bedenkt vooral: duurder is niet altijd beter!

Heb je nog meer vragen over trampolines in het algemeen of de trampolines op onze website? Neem dan gerust contact met ons op via info@bestebuitenspeelgoed.nl.