Top 5 Buitenspeelgoed 2018

Elk jaar zijn er wel weer nieuwe soorten buitenspeelgoed, en ook dit jaar. In dit artikel brengen we je de top 5 buitenspeelgoed artikelen van 2018. Het zomerseizoen zit er weer aan te komen en dus ga je ook weer steeds meer kinderen buiten zien spelen, of het nu in de tuin of in de speeltuin is. Ook je eigen kinderen zullen zonder twijfel weer lekker buiten willen spelen, en dan natuurlijk het liefst met het nieuwste en leukste buitenspeelgoed. Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder de top 5 bij elkaar gezet.

1. Nerf speelgoed geweren

Nerf is en blijft ook dit jaar weer een van de populairste artikelen voor kinderen om buiten mee te spelen. Met de steeds nieuwere toevoegingen van het speelgoedmerk aan haar collectie komen ze telkens weer met de nieuwste snufjes zoals pijl en boog, grotere speelgoed pistolen en groot geschut zoals op de afbeelding hiernaast.

Heb je nog geen Nerf speelgoed in huis? Dan is dit een idee voor het volgende cadeautje voor je kinderen zodat ze lekker actief in de tuin kunnen spelen.

nerf buitenspeelgoed
waveboard buitenspeelgoed

2. Waveboard

Een waveboard is een speciaal soort skateboard waarbij je vooruit kan bewegen zonder je voeten op de grond te zetten. Waveboards zijn al jaren populair om buiten mee te spelen en ook dit jaar zijn ze weer verwacht om vaak voor te komen op straat en in speeltuinen.

Bekijk alle waveboards op onze website!

3. Waterpistolen

Het mooie zomerweer zit er weer aan te komen en daarbij hoort natuurlijk ook alle waterpret van de kinderen. Waterpistolen zijn razend populair en kinderen hebben altijd veel plezier met het hebben van een watergevecht. Waterpistolen en waterballonnen zijn de ideale mix voor een geweldige middag voor je kinderen.

Bekijk alle waterpistolen op onze website!

waterpistool buitenspeelgoed
speeltoestellen buitenspeelgoed

4. Speeltoestellen

Lekker klimmen en klauteren op en speeltoestel met speelhuisje, glijbaan en schommel: kinderen kunnen er uren zoet mee zijn. Iedereen heeft vroeger wel gespeeld met een speeltoestel en is druk bezig geweest met het klimmen en glijden van een glijbaan. Wat telt voor vroeger is nu ook zeker nog waar: een goed speeltoestel gaat jaren mee en is elk jaar weer het meest gebruikte buitenspeelgoed voor in je tuin.

Bekijk alle speeltoestellen op onze website!

5. Tafeltennistafel

Tafeltennissen is een leuke bezigheid voor zowel oude als jonge kinderen. Bovendien is het een zeer actieve bezigheid waardoor je kinderen lekker in beweging komen. Het leuke van tafeltennis is dat je het met veel mensen tegelijk kan doen. Zo kan je met 1 tegen 1, 2 tegen 2 of rond te tafel spelen. Hierbij loop je om beurten een rondje om te tafel zodat iedereen om de beurt aan zet is.

Bekijk alle tafeltennistafels op onze website!

pingpongtafel tafeltennistafel buitenspeelgoed