bestebuitenspeelgoed usp's

Speeltoestellen

Speeltoestellen

Voor alle leeftijden

BEKIJK NU

Schommels

In alle varianten!

BEKIJK NU

Glijbanen

BEKIJK NU

Wipwap

BEKIJK NU

Speeltent

BEKIJK NU

Speelhuisje

In alle formaten

BEKIJK NU

Schommels

Bekijk alles

Speeltoestellen

Bekijk alles

Speeltoestellen in de tuin

Een speeltoestel voor buiten in de tuin is de droom van ieder kind dat houd van lekker actief bezig zijn. Speeltoestellen heb je in alle soorten en maten en er is dan ook voor ieder kind een geschikt buiten speeltoestel. Bovendien kan een speeltoestel voor meerdere doeleinden gebruikt worden, schommelen, glijden van de glijbaan of gewoon lekker klimmen: het kan allemaal met de speeltoestellen van Bestebuitenspeelgoed.nl!

Een speeltoestel gaat jaren mee en nadat je hem hebt opgezet heb je hier dus totaal geen omkijken meer naar. Zo zijn niet alleen de kinderen, maar ook u, blij met het nieuwe speeltoestel. De toestellen zijn bovendien door de jaren heen ook nog uit te breiden indien er behoefte is aan een groter speeltoestel of er een familie uitbreiding plaats vindt.

Hoge kwaliteit speeltoestellen

De speeltoestellen op Bestebuitenspeelgoed.nl zijn van hoge kwaliteit. Vaak zijn ze gemaakt van hardhout wat ervoor zorgt dat ze jaren lang meegaan. Op Bestebuitenspeelgoed.nl zorgen we er altijd voor dat de speeltoestellen laag geprijsd zijn zodat je kunt genieten van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. De kwaliteit van de speeltoestellen is vaak nauw samenhangend met het merk of de leverancier van het product. Wij werken enkel alleen samen met A-merk leveranciers van buitenspeelgoed en speeltoestellen waardoor wij de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Mocht er iets mis zijn met de kwaliteit van je speeltoestel dan helpen wij je graag dit probleem op te lossen.

Speeltoestellen zijn er in alle soorten en maten, maar ook in veel verschillende merken, kwaliteiten en prijzen. Als je opzoek bent naar een speeltoestel voor in je tuin is het handig om jezelf een paar dingen af te vragen: Hoelang moet mijn toestel meegaan?; Wat is mijn budget?; Welke onderdelen moet mijn buitenspeeltoestel bevatten? Omdat speeltoestellen door veel verschillende merken worden gemaakt zijn er ook veel verschillende kwaliteiten beschikbaar. Zo gaan sommige speeltoestellen wel 15 jaar mee waar andere, goedkopere, toestellen slechts 5 jaar mee gaan. De levensduur van een speeltoestel en de kwaliteit is natuurlijk ook geheel afhankelijk van het merk. Lees je daarom van te voren altijd goed in met alle informatie over het product en het merk dat op onze website te vinden is. Mocht je hierna nog vragen hebben over een bepaald speeltoestel of merk neem dan gerust contact met ons op!

Speeltoestellen voor alle leeftijden

Speeltoestellen zijn er voor alle leeftijden. Zo zijn er toestellen voor echt kleine kinderen en voor de al wat grotere kinderen. Het verschil tussen deze toestellen kan vaak erg verschillen. Dit alles heeft te maken met de veiligheid voor de kinderen en de leeftijd en grote van de kinderen. Zo zijn er echt kleine speeltoestellen voor de allerkleinste kindjes. Deze toestellen hebben dan vaak slechts een platform hoogte van maar 100cm of 120cm. Bij de toestellen voor grotere kinderen is dit vaker 150cm tot 200cm.

Speeltoestel zelf samenstellen

Het is ook mogelijk om je speeltoestel zelf samen te stellen. Dit doe je door verschillende losse elementen samen te voegen in je tuin. Speeltoestellen bestaan doorgaans uit (enkele van) de volgende onderdelen:

Omdat een speeltoestel uit verschillende onderdelen bestaat is het makkelijk om deze zelf samen te stellen. Zo krijg je een speeltoestel die alle onderdelen bevat die je je wenst waardoor dat de kinderen gegarandeerd blij zullen zijn! Alle losse onderdelen van een buitenspeeltoestel zijn te vinden op onze website.